Verksted

Vigeland Bil a/s er autorisert verksted for Alfa Romeo, FIAT, Kia og Daihatsu men vi har lang erfaring med de fleste merker på veien. 
Vårt moderne verksted har høy kapasitet og er utstyrt med det mest moderme utstyr for diagnose, service, reperasjon og vedlikehold på alle merker. Vi har egen lukket boks for lakkering som også tilfredstiller de strengeste krav til miljø og sikkerhet.Vi har også et topp moderne karrosseriverksted med bla Car-O-Liner rettegigg, alt av moderne sveiseutstyr for punktsveising og sveising moderne ståltyper i nye biler.m.m
 
* Service * Skade * Felg * Dekk * Bilglass * Periodisk kjøretøykontroll * Lakkering * Oppretting * Antirustbehandling *

Service & reperasjon
Service & vedlikehold for alle merker på Vigeland!
 
EU-kontroll
Usikker på når du må på EU-kontroll / Periodisk kjøretøykontroll? Klikk her for å se når ditt kjøretøys godkjenning utløper!
   Bilverksted pÃ¥ Vigeland Mandal Lyngdal    Autorisert serviceverksted
Skade lakkering oppretting    Bilskade oppretting    Oppretting & lakkering
For utbedring av kollisjonsskader bruker vi Car-O-Liner rettejigg for optimal presisjon. Slik får selv de mest krevende skader optimalt resultat. Og her ser du Kenneth tar en 4-hjulskontroll med helt nytt laserstyrt måleapparat
Oppretting & lakkering
Vi har egen lukket lufttett "boks" for lakkering som sikrer den beste finish for lakkeringsjobber. "Boksen" tilfredstiller de strengeste krav til miljø og sikkerhet.
   Bilskade oppretting lakkering    Oppretting og lakkering