NybilVigeland Bil a/s kan tilby ett bredere og mer spennende utvalg enn noensinne som merkeforhandler av Kia, Fiat og Alfa Romeo!

 
 
Kia  - Bygget på kampsportens prinsipper!


KIA Soul EV

Hurtighet, smidighet, balanse styrke, et stort indre og mer komfort! Kia er i dag en verdens mest fremgangsrike og ambisiøse bilprodusenter, noe som gjenspeiler seg i bilene. KIA er laget for deg som vil leve et aktivt og bekymringsløst liv!
KIA har gjennom årene blitt en av de mest fremgangsrike bilmerkene i Europa. Nøkkelen til vår suksess? Vi gir våre kunder litt ekstra: bedre service av høyt kvalifiserte teknikere, jevnlige produktinnovasjoner og overlegne garantibetingelser.

Etter suksessen med sin unike og innovative 7-års KIA garanti, som ble introdusert på den europeisk produserte KIA cee’d i 2006, tilbyr nå KIA en enda mer omfattende garanti på 7 år/150.000 km på alle KIA som blir solgt i Europa.
www.kia.no

 
Alfa Romeo - Italiensk lidenskap, kjøreglede, luksus & ytelse

En sportslig, tøff følelse kledd i fantastisk Italliensk design. Det blir ikke bedre!
Kom innom oss å ta en titt!
www.alfaromeo.no


Fiat -Vakkert design, høy kvalitet, klasseledende sikkerhet.

 

Fiat er en av de virkelige tungvekterne innen europeisk bilindustri. Kontinuerlig satsing på produktutvikling, nye produksjonsmetoderet og bredt modellutvalg med fokus på driftssikkerhet og kvalitet.
www.fiat.no

 
Fiat professional - Varebilmerket som øker mest i Norge!


Den siste tiden har Fiat har lansert et helt nytt komplett varebilprogram - fra 3,2 til 17 m3 lastevolum. De nye varebilene leveres med innovative motorer, høy komfort og ikke minst klasseledende varerom som kan tilfredsstille de fleste transportbehov. Dette har blitt anerkjent av internasjonale motorjournalister med den høyest hengende prisen: "International Van of Year" for Fiat Doblò i 2006, Fiat skudo 2008 og Fiat Doblo i 2011
Og viste du at 2 av 3 bobiler i Europa er bygd på en Fiat, det burde si sitt.
www.fiatprofessional.no/
_________________________________________________________________________________________________
Alt under ett tak.

 • salg
 • service
 • mekanisk
 • karrosseri
 • lakk
 • dekk/dekkhotellhotell
 • glass
 • antirustbehandling

  Totaleverandør, ALT til bil! 
  Velkommen til oss!
   

Vi er også på facebook, lik oss gjerne!